divatguru

A Stílus legyél TE magad!!!

HTML

Egy időre felejtsd el a hajvasalót!

2007.11.22. 11:51 | divatguru | Szólj hozzá!

Ebben az évszakban híres tervezőink, mint például Gucci, Valentino és Cavalli is úgy döntöttek, hogy az egyenes tincseket váltsák fel az enyhe hullámok. Ezeket a frizurákat nagyjából a negyvenes években viselték, de most ismét hódítanak. Rakd félre te is a hajvasalódat, hiszen ezek a gyönyörűen leomló loknik csodálatos eleganciát kölcsönöznek arcodnak (gondolj csak a közelgő ünnepekre).
A haj elkészítéséhez használhatsz hatalmas csavarókat vagy kerámia  hajformázót is. Ha a hajad erős szálú akkor még vízesen oszlass el rajta egy kis zselét és csak aztán csavard be.
Igazán divatos akkor lesz, ha a választékot valamelyik oldalra teszed. Figyelem! Ennél a frizuránál nem előnyös ha a választékod cikk-cakkos, maradjon nyugodtan egyenes!!!
Természetesen figyeljünk a hajunk állapotára is, hiszen nagyon sok belső dolgot is megtudhatunk. Például akinek zsíros a haja azt nagyon sok stressz éri és a szervezete is komolyan ki van merülve. Igyekezni kell, hogy minél több vitamint és folyadékot vigyünk be és ha lehet akkor lassítsunk egy picit...de csak ha lehet:D

 

www.capelondon.com










































Címkék: hajvasaló gucci valentino cavalli loknik

A bejegyzés trackback címe:

https://divatguru.blog.hu/api/trackback/id/tr66238015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása