divatguru

A Stílus legyél TE magad!!!

HTML

Sarah Jessica Parker - Bitten

2007.11.07. 15:57 | divatguru | Szólj hozzá!

Érdemes szétnézni Sarah Jessica Parker kollekciójában is! A Bitten ebben az esetben nem a méretekre utal, hanem az árakra. Sajnos neten még nem lehet megrendelni.

A kollekció csupa kényelmes utcai viseletet tartalmaz. Ez igazából meglepő a Sex and the City mindíg nőcis Carrie Bradshow-jától! A kollekció jelenleg nem tartalmaz magas sarkakat és extrém összeállításokat. A ruhák azt sugallják, hogy hogyan tégy egy aprócska varázslatot a szürke hétköznapokba.

Ötleteket bármikor meríthetsz belőle, de ha mégis egyedibbre vágysz akkor egészítsd ki egy-két feltűnő ékszerrel és bátran viselj melléjük tűsarkakat...

Mivel ezeknek a ruháknak a beszerzése még elég nehézkes ezért ajánlom neked a turkálókat. A jobb turikban igazi gyöngyszemekre lelhetsz. Varázsold elő a saját Carrie Bradshow-dat:)

 www.bittensjp.com

                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: divat olcsó sarahjessicaparker

A bejegyzés trackback címe:

https://divatguru.blog.hu/api/trackback/id/tr15221440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása