divatguru

A Stílus legyél TE magad!!!

HTML

Hajráfok

2007.12.15. 19:21 | divatguru | Szólj hozzá!

Minél színesebb, minél feltűnőbb annál jobb...hihetetlen egy kiegészítő! Pont a minap láttam egy leányzót nagyon stílusosan felöltözve, mégpedig minden fekete volt rajta kivétel piros csizma, öv, táska és persze egy nagyon-nagyon szép piros hajráf! Ráadásul még arra is gondja volt, hogy a frufruját egyenesre vasalja és a többi tincset meg begöndörítse. Öröm volt még csak ránézni is. Innen ismeretlenből is csak Gratulálni tudok neki!!!

Igazából ez az a kiegészítő (haj), ami mindenkinek kivétel nélkül jól áll - legalábbis én még nem láttam olyat akinek nem... és most, hogy divat lett annyi fajta színben és méretben lehet kapni, hogy eláll az ember lélegzete is.

És ami még érdekes lehet, hogy ha nem találsz az ízlésednek megfelelő darabot akkor egy egyszerű vastag fekete ráfból könnyedén tudsz egy egészen újat csinálni. Pl.: ragaszthatsz rá matricát, vagy kristályokat vagy amit csak akarsz...ezt már a fantáziádra bízom:D Sok sikert az alkotni vágyóknak!

Ha valaki rendelkezik már saját készítésű hajráffal, azt szeretném megkérni, hogy küldjön nekem képet róla a: divatguru@gmail.com email címre! Előre is köszi!

Ja és még valami! Debrecenben érdemes Munkácsi Angélához ellátogatni mert nagyon szép, eredeti és jó minőségű hajráfokat kreált, és persze nagyon jó áron!!!:D

 

 

Címkék: hajráf kézműves munkácsi divat stílus

A bejegyzés trackback címe:

https://divatguru.blog.hu/api/trackback/id/tr10265097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása