divatguru

A Stílus legyél TE magad!!!

HTML

Szépségtippek hétköznapokra!

2007.12.11. 12:56 | divatguru | 3 komment

Fontos tárgyalásra mész, hiper-szuper randid lesz vagy éppen a legfontosabb vizsgád előtt állsz és nyílvánvalóan..........

........elkenődött a sminked, maszatos a körömlakkod, túl sok lett a pirosítód és természetesen már csak későn veszed észre, hogy egyenetlenül vitted fel az önbarnítódat.

Biztos előfordult már valakivel, hogy több szálat sikerült kiszednie a szemöldökéből, mint amennyit szeretett volna. Ha ez már megtörtént akkor sincs túl nagy gond. Mindössze annyi a dolgod, hogy a növekedési iránnyal ellentétesen visszafésülöd a szálakat és az üresen maradt területre, hegyes szemceruzával szőrszálakat "produkálsz", aztán mikor ezzel a művelettel végeztél akkor csak visszasimítod az egészet.

És persze az állandó probléma körébe tartozik reggelente a szempillák csomósodása, amitől legszívesebben a hajadat tépnéd, de a hajadért nagyon nagy kár lenne, szóval inkább fogj egy zsebkendőt vagy egy használaton kívüli fogkefét és óvatosan dörzsöld át a szempilláidat a tövektől egészen a végekig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán ha túl sok önbarnítót használtál akkor nagyon egyszerűen -méghozzá citrommal- át kell dörzsölni a sötétebb részeket, vagy ha van otthon hidrogén-peroxid akkor az is tökéletesen megteszi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vagy belenyúltál a frissen festett körmeidbe!? A megoldás itt sem túl bonyolult: az egyik ujjadra tegyél egy kis acetont és a hibás részeket óvatosan javítsd ki, ha ezzel végeztél akkor a javított körmöt húzd át színtelen lakkal (de ne ugyanolyan színűvel)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha valakinek vannak hasonlóan jó tippjei azt nagyon szívesen várom!!!

Sok sikert a reggelhez:D 

Címkék: szempilla körömlakk önbarnító praktikák

A bejegyzés trackback címe:

https://divatguru.blog.hu/api/trackback/id/tr79260261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.11. 13:58:42

Az önbarnítót körömkefével végzett körkörös masszázzsal is lehet halványítani (lehetőleg zuhanyozás után). Igaz, csak egy-két napon belül halványul. (Ez anticellulit programnak is alkalmazható egyébként.) A hidrogén-hiperoxidnak a bőröd nem fog örülni :-(

Ha csillámporos körömlakkot használsz fedőrétegként, akkor sokkal könnyebb kijavítani a lepattogzott részt (ugyanis egyáltalán nem látszik, mivel a csillámporos felület úgyis egyenetlen), és így egy hétig kitart a körömlakkod.

aranyhaj.blogspot.com

divatguru 2007.12.12. 18:01:59

Kedves aranyhaj!
A bőröm egyszer a körömkefének sem örült, de sajna vannak olyan emberek akik bátran nekilátnak az önbarnításnak és már csak a hidrogén segíthet!
Nem tudom ki, hogy van vele de én nem használok hétköznapokra csillámos lakkot, hanem csak alkalmakra, bulikra stb. De ha erről van szó akkor teljesen egyetértek!

The Strange · http://madeinbarna.blog.hu 2007.12.14. 12:20:30

Köszi a citromos tippet, holnap Cinetrip, és a lábfejemen egy foltot sikerült nagyon durván "lebarnítani". Ha hazaérek mindenképpen kipróbálom :) Ja, a körömkefe nem segített :(
süti beállítások módosítása