divatguru

A Stílus legyél TE magad!!!

HTML

Haláli luxus a divathéten!

2007.11.14. 14:10 | divatguru | Szólj hozzá!

Damien Hirstnek, egy fiatalokból álló brit alkotócsoport tagjának jutott eszébe az a merész ötlet, hogy megszokott farmerjeinket kicsit feldobja egy-két Swarovski kristállyal. Mindez a fiatal tervezőnek nem volt elég, hiszen a kristályokból koponyákat rakott ki. Egyszerűen haláli. Hirst természetesen a tervezésben is aktívan részt vett. A 2008-as tavaszi kollekciót a New York-i divathéten mutatták be. Ahogy várható volt a siker nem maradt el.

A farmer pedig nem más, mint Levi's! Az ára kb. 4000 dollár lesz, de a határ csak a csillagos ég lehet. Farmer kategóriában ez lesz az egyik legdrágább.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Levi's a nadrágok mellé most előrukkolt egy mobillal is. A 6 féle színben megjelenő telefon szeptembertől már kapható Európában, az árát sajnos még nem ismerjük, de az biztos, hogy helyet kap benne mp3-lejátszó, digitális kamera, valamint Bluetooth is.

Címkék: levi's swarovski divathét

A bejegyzés trackback címe:

https://divatguru.blog.hu/api/trackback/id/tr21228902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása