divatguru

A Stílus legyél TE magad!!!

HTML

A híres kijelentés:D

2007.11.06. 21:50 | divatguru | Szólj hozzá!

Náray Tamás azt mondta nekem: "Semmi sem cikibb a tavalyi divatnál!"

Nahh...én ezzel a kijelentéssel azt hiszem nem értek egyet- legalábbis nem teljesen...

Nem húznám magamra az aktuális trendet, csak azért mert éppen a nagyok azt mondták. Na persze nem azért mert nem tetszik, csak pusztán mert nem áll jól nekem...nem az egész csak mondjuk a derékra tekert öv. Inkább felveszem öv nélkül és hátha jó lesz:D

Egyébként is az a véleményem, hogy mindenki hordja azt ami neki tetszik, ezzel semmi gond nincsen, csak: legyen ízléses, és a legfontosabb TUDD HORDANI!

A legtöbb átlagos embernek például nem áll jól egy mini, lehet, hogy most azt mondjátok, hogy: kivétel ha jó a lába...na persze, de mindez nagyon kevés...lehet jó a lábad, lehet jó mindened, ez potom STÍLUS KÉRDÉSE!?

Nem tudom, hogy ti hogy gondoljátok de szerintem: SEMMI SEM CIKIBB A ROSSZ MEGJELENÉSNÉL!!!

Legyen bármilyen a stílusod: emo, elegáns, extrém, csajos, pasis, kosaras...bármi...a lényeg, hogy tudsz e vele azonosulni??? Lássuk be elég vicces lenne mondjuk J-Lo-t egyetemistában látni vagy Clinton-t extrémben:D:D:D

A lényeg: Találd meg Önmagad és aztán stílusra fel!!! Az újságok és a divatcégek sugallhatnak neked bármit, valamit, akármit...csak tudd, hogy TE NEM VAGY AKÁRKI!!! A STÍLUS TE MAGAD VAGY!!!

 

Címkék: stílus

A bejegyzés trackback címe:

https://divatguru.blog.hu/api/trackback/id/tr78220757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása